NOR FREESKI CUP BIGAIR DRAMMEN 2021

Velkommen til NOR FREESKI BIG AIR 13. FEBRUAR 2021!

2021-02-12
Aron SK

Norfreeski%2013%20februar%202021.JPG

 

Lenke til startlister og resultatservice finner du her

 

INFORMASJON TIL ALLE UTØVERE

Det nærmer seg sesongens første NOR Freeski Cup som avholdes i Drammen lørdag 13. februar. Cupen kan gjennomføres ettersom det er et toppidrettsarrangement, men det vil være en rekke smitteverntiltak for at vi skal kunne gjennomføre en trygg konkurranse. 

Smittevern

På grunn av smittesituasjonen har arrangøren i samråd med NOR Freeski satt et tak på 60 deltakere. Konkurransen er nå fulltegnet og dersom noen deltakere skulle bli forhindret i å delta i lørdagens konkurranse ber vi om at det gis beskjed om dette så utøvere på en eventuell venteliste kan få plass. 

Utover dette må alle medbringe munnbind til de situasjoner der man ikke klarer å holde avstandskravet (meteren/en stavlengdes avstand). Utøvere i trening og under konkurranse er fritatt bruk av munnbind, men avstandskravet gjelder for alle og bruk av munnbind bør vurderes i pauser. 

Bevertning og skisenterets fasiliteter

Skisenteret har salg av mat og drikke på Arontunet, men vi anbefaler at alle tar med egen mat og drikke på grunn av begrensninger i antall som slipper inn i kafeteriaen og med tanke på smittevern. Det er også toaletter i skisenterets fasiliteter, men her vil det kunne oppstå ventetid pga. smitteverntiltak og tilhørende begrensninger i antall som slipper inn av gangen. For langreisende er det mulig å skifte i kjelleren på Aronturnet dersom det er nødvendig (obs. ikke la ting ligge igjen da det har vært flere tyverier og kjelleren skal ikke benyttes som oppholdsrom pga. smittevernhensyn).

Reise/overnatting

Vi anbefaler dagstur for de som har mulighet til det, men dersom noen tilreisende har behov for overnatting anbefaler arrangøren Scandic Ambassadeur Drammen. Idrettspris kan her benyttes ved onlinebooking ved å legge inn følgende bookingkode: D000025251 (Norges Skiforbund sin idrettspriskode).

Parkering

Det er parkering i skisenteret og vi anbefaler alle å være ute i god tid til løpermøte kl 8.30, som vil avholdes ute i arenaen. Hoppet vil være klart for uoffisiell trening fredag fra ca. kl 18-20 etter at arrangøren har nettet arenaen.

Heiskort

Heiskort (løperkort) bør kjøpes før løpermøte lørdag for å være sikret heiskort, da det er begrenset antall heiskort i salg hos skisenteret på grunn av smitteverntiltak. Pris på heiskort for utøvere som er med i konkurransen er 250kr.

Støtteapparat

På grunn av smittesituasjonen anbefaler vi at ikke flere ledsagere en strengt nødvendig oppholder seg i konkurransearenaen. Skisenteret er åpent for alle som får kjøpt heiskort, men arenaen vil være forbeholdt utøvere og funksjonærer. På start vil kun utøvere ha tilgang, i tillegg til arrangøren.

Annet

Løpende informasjon, startlister og live-resultater vil legges ut her.

Denne informasjonen er sendt ut til alle påmeldte deltakere og spørsmål kan rettes til freeski@skiforbundet.no.

Vi gleder oss til konkurranse!

 

 

Kalender

Juni
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

 

Drammen%20Skisenter_1.JPG

Følg oss på facebook:

Facebook_icon_2011.png